Поквартальне оцінювання економічної ефективності районів Києва у 2017–2018 рр. - Горбачук, В.М.; Неботов, П.Г.; Шпига, С.П. (Компьютерная математика, 2018)
Характеристики знайденого кластера Шевченківського і Святошинського районів Києва свідчать про важливість освітньо-наукових факторів для ефективного економічного розвитку. Характеристики найденного кластера Шевченковского и Святошинского районов Киева подтверждают важность образовательно-научных факторов для эффективного экономического развития. The characteristics of the found cluster of Shevchenko and Svyatoshinsky districts of Kyiv confirm the importance of educational and scientific factors for effective economic developm