Поквартальне оцінювання економічної ефективності районів Харківщини у 2017–2018 рр. - Колесник, Ю.С.; Новодережкін, В.І.; Сирку, А.А. (Компьютерная математика, 2018)
Характеристики знайденого кластера Харківщини, що складається з 11 районів, свідчать про важливість освітньо-наукових факторів для ефективного економічного розвитку. Характеристики найденного кластера Харьковщины, состоящего из 11 районов, подтверждают важность образовательно-научных факторов для эффективного экономического развития. The characteristics of the found cluster of Kharkiv region, consisting of 11 regions, confirm the importance of educational and scientific factors for effective economic development.