Проблеми ефективного розв’язування систем нелінійних рівнянь на багатоядерних комп’ютерах з процесорами Intel Xeоn Phi другого покоління - Нестеренко, А.Н.; Полянко, В.В.; Герасимова, Т.О. (Компьютерная математика, 2018)
Пропонується модифікований метод Ньютона та його алгоритм для розв’язування систем нелінійних рівнянь. Наведені результати експериментальних досліджень розробленого алгоритму на паралельному комп’ютері з процесорами Intel Xeon Phi другого покоління. Предлагается модифицированный метод Ньютона и его алгоритм для решения систем нелинейных уравнений. Приведены результаты экспериментальных исследований разработанного алгоритма на параллельном компьютере с процессорами Intel Xeon Phi второго поколения. A modified Newton method and its algorithm for solving systems of nonlinear equations are proposed. The results of experimental studies of the developed algorithm on a parallel computer with Intel Xeon Phi processors of the second generation are presented.