Алгоритм знаходження двоїстої оцінки для квадратичної екстремальної задачі - Березовський, О.А. (Компьютерная математика, 2018)
Дано опис алгоритму знаходження двоїстої оцінки глобального екстремуму квадратичної екстремальної задачі, що базується на r-алгоритмі з адаптивним регулюванням кроку. Дано описание алгоритма нахождения двойственной оценки глобального экстремума квадратичной экстремальной задачи, базирующийся на r-алгоритме с адаптивной регулировкой шага. We describe the algorithm for finding a dual bound of the global extremum of a quadratic extremal problem based on the r-algorithm with adaptive step regulation.