Механізм фіскального регулювання лісогосподарювання - Лицур, І.М.; Карпук, А.І. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2018)
Досліджено сутність та особливості механізму фіскального регулювання, обґрунтовано науково-теоретичні засади його впливу на забезпечення збалансованого розвитку лісового господарства в системі фіскальної політики природокористування. Визначено концептуальні основи функціонування такого механізму з урахуванням світового досвіду. The modern state and ways of features of fiscal regulation mechanism of forestry is investigated. Scientific-theoretical principles of its effect to provision of balanced development of forestry in the system of nature management fiscal policy are justified. Conceptual framework of fiscal regulation mechanism, taking into consideration international experience functioning is examined.