Теорія організації конкурсів - Горбачук, В.М.; Сирку, А.А.; Сулейманов, С.-Б. (Компьютерная математика, 2019)
Людське суспільство розвивалося через різноманітні взаємодії, де природний відбір доповнювався соціальними конкурсами. Оскільки в сучасному суспільстві роль конкурсів постійно зростає, то також зростає відповідальність рішень людиною. Человеческое общество развивалось через разнообразные взаимодействия, где природный отбор дополнялся социальными конкурсами. Поскольку в современном обществе роль конкурсов постоянно возрастает, то также возрастает ответственность решений человеком. The human society has developed through various interactions, where a natural selection was complemented by social contests. Since the role of contests permanently increases in the contemporary society, the responsibility for decisions by Homo sapiens increases as well.