Про засоби 3D-навчання "Управління_ТЕП" - Писаренко, В.Г.; Писаренко, Ю.В.; Остапенко, В.О.; Чумаков, В.Г.; Коваль, О.С. (Компьютерная математика, 2019)
Розглянуто організаційне забезпечення процесів професійного навчання інтелектуальної системи «УПРАВЛІННЯ_ТЕП». Описано организационное обеспечение процессов профессионального обучения интеллектуальной системы «УПРАВЛЕНИЕ_ТЭП». The organizational support of the professional training processes of the intellectual system «CONTROL_TEP» is described.