Діагностична система на основі нечітких знань - Саввакін, В.О.; Провотар, О.І. (Компьютерная математика, 2019)
Запропоновано підхід до побудови діагностичної системи на основі нечітких знань з реалізацією можливості навчання шляхом поповнення знань про предметну область. Предложен подход к построению диагностической системы на основе нечетких знаний с реа-лизацией возможности обучения путем пополнения знаний о предметной области. An approach to the construction of a fuzzy knowledge based diagnostic system with theimplemen-tation of the possibility of learning by adding the knowledge about subject area is proposed.