Бердичівський державний історико-культурний заповідник у другій половині 20-х — на початку 30-х рр. ХХ ст.: археологічний аспект діяльності - Павленко, Л.В.; Павленко, С.В. (Археологія і давня історія України, 2017)
У статті на основі аналізу всіх відомих на сьогодні архівних документів та опублікованих матеріалів розглядаються напрями археологічної діяльності Бердичівського державного історико-культурного заповідника за участі Т. М. Мовчанівського. В статье, на основе полного анализа архивных документов и опубликованных материалов, рассмотрены направления археологической деятельности Бердичевского государственного историко-культурного заповедника под руководством Т. Н. Молчановского. The article based on an analysis of all presently known archival documents and published materials. The article examines the archaeological activity Berdychiv state historical and cultural reserve headed by T. M. Movchanovskyi.