Ієрархія факторів типових сценаріїв реалізації DDOS-атак (частина ІІ) - Качинський, А.Б.; Ткач, В.М.; Поденко, А.А. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Запропоновано перелік рекомендацій щодо запобігання реалізації DDoS-атак залежно від об’єкта захисту на основі аналізу сценаріїв реалізації методами аналізу ієрархій та аналізу мереж. Предложено перечень рекомендаций относительно предупреждения реализации DDoS-атак в зависимости от объекта защиты на основе анализа сценариев реализации методами анализа иерархий и анализа сетей. The list of recommendations for the DDoS-attacks feasibility prevention suggested, depending on the object of protection through the implementation of Analytic Hierarchy Process and Analytic Network Process.