Математичні моделі взаємозв’язків між показниками екологічного середовища і здоров’ям населення - Триснюк, В.М. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Розв’язано важливу науково-практичну задачу, яка полягає у визначенні закономірностей впливу окремих хімічних елементів на навколишнє середовище та здоров’я населення. Решена важная научно-практическая задача, которая заключается в определении закономерностей влияния отдельных химических элементов на окружающую среду и здоровье населения. An important scientific and practical task is solved, which is to determine the regularities of the influence of certain chemical elements on the environment and public health.