Зміна бізнес-моделі управління ІТ на підприємстві у зв’язку з розвитком сервісно-орієнтованої інформаційної економіки - Копійка, О.В.; Кондратюк, А.Г. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Пропонується використання методів багатокритеріальної оптимізації для побудови сучасної бізнес-моделі управління ІТ на підприємстві у зв’язку з переходом до сервісно-орієнтованої інформаційної економіки. Предлагается использовать методы многокритериальной оптимизации для построения современной бизнес-модели управления ІТ на предприятии в связи с переходом к сервисно-ориентированной информационной экономике. It is proposed to use multi-criteria optimization methods for building a modern business model of IT management in the enterprise in connection with the transition to a service-oriented information economy.