Аналіз і мінімізація промислових викидів в екологічних зонах індустріальних регіонів - Стенін, О.А.; Дроздович, І.Г.; Лищук, К.І. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
У даній статті для мінімізації викидів підприємств в екологічних зонах індустріальних регіонів запропонований метод суперпозиції для рішення приватних задач шляхом зведення основного завдання до завдання лінійного програмування. Кількість обмежень може бути змінено відповідно до пріоритетів соціальних і економічних потреб конкретного індустріального регіону. В данной статье для минимизации выбросов предприятий в экологических зонах индустриальных регионов предложен метод суперпозиции для решения частных задач путем сведения основной задачи к задаче линейного программирования. Количество ограничений может быть изменено в соответствии с приоритетом социальных и экономических потребностей конкретного индустриального региона. In this article, to minimize emissions of enterprises in the ecological zones of industrial regions, a superposition method is proposed for solving particular problems by reducing the basic problem to the problem of linear programming. The number of restrictions can be changed in accordance with the priority of the social and economic needs of a particular industrial region.