Вектор сучасних досліджень електрометрії нафтогазових свердловин - Миронцов, М.Л. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Наведено основні теоретичні і практичні результати математичного моделювання, розробки нових та вдосконалення існуючих методів електрометрії нафтогазових свердловин. Матеріал подано у вигляді анотаційного узагальнення основних друкованих автором праць. Приведены основные теоретические и практические результаты математического моделирования, разработки новых и совершенствования существующих методов электрометрии нефтегазовых скважин за последние десять лет. Материал представлен в виде аннотационного обобщения основных опубликованных автором трудов. The main theoretical and practical results of mathematical modeling, development of new and improved existing methods of electrometry of oil and gas wells for the last ten years are given. The material is presented in the form of a summary generalization of the main printed works by the author.