Деякі удосконалення математичних основ способу опису забрудненої території - Кряжич, О.О.; Коваленко, О.В. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
У статті представлений підхід до побудови ітерацій вищого порядку. Це дозволяє за модифікованим методом отримати ряд розкладення за степенями та одержати базову послідовність ітераційних формул. Наведені математичні основи призначені для побудови модуля прогнозування до раніше створеної авторами програмної розробки «Випадкова точка». В статье представлен подход к построению итераций высшего порядка. Это позволяет по модифицированному методу получить ряд разложений по степеням и базовую последовательность итерационных формул. Представленные математические основы предназначены для построения модуля прогнозирования в ранее созданной авторами программной разработке «Случайная точка». The article considers an approach to the construction of higher-order iterations. This allows the modified method to obtain a series of expansions in powers and to obtain the basic sequence of iterative formulas. The presented mathematical foundations are intended for building the prediction module in the Random Point software program previously created by the authors.