Технології аналізу даних при побудові моделей економічних систем - Лисецький, Ю.М. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Розглянуто проведення аналізу даних з використанням OLAP-технологій, Data Mining, апарату теорії нечітких множин та експертних технологій при побудові моделей економічних систем для підвищення ступеня їх адекватності. Рассмотрено проведение анализа данных с использованием OLAP-технологий, Data Mining, аппарата теории нечетких множеств и экспертных технологий при построении моделей экономических систем для повышения степени их адекватности. The paper considers data analysis with the aid of OLAP technologies, data mining, fuzzy sets theory critical apparatus and expert technologies during building economic systems models with the aim of improving their adequacy.