Методичні підходи до геоінформаційного аналізу еколого-техногенних загроз для вуглепромислових районів Донбасу (на прикладі ПАО "Лисичанськвугілля" та ДП "Первомайськвугілля") - Кодрик, А.І.; Яковлєв, Є.О.; Чумаченко, С.М.; Парталян, А.С. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Запропоновано метод геоінформаційного аналізу техногенних загроз для вуглепромислових районів Донбасу (на прикладі природно-техногенних геосистем (ПТГС) «вуглепромислова агломерація – навколишнє природне середовище» ПАО «Лисичанськвугілля» та ГП «Первомайськвугілля»). Предложен подход для проведения геоинформационного анализа эколого-техногенных угроз для углепромышленных районов Донбасса (на примере природно-техногенных геосистем “углепромышленная агломерация – окружающая природная среда” ПАО “Лисичанскуголь” и ГП “Первомайскуголь”). Methodologic approaches for geoinformative analyses of ecological-technogenic hazards within coal mine districts of Donbass (on base of private enterprise “Lysychanskcoal” and state enterprise “Pervomayskcoal”) /