Атрибутивний пошук геопросторових даних та інформацї про геопросторові об’єкти у трансдисциплінарному інформаційному середовищі - Подліпаєв, В.О.; Шумейко, В.О.; Атрасевич, О.В. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Наведено один з підходів пошуку необхідних даних з різнорідних інформаційних ресурсів. Використання цих ресурсів здійснюється шляхом формування інформаційного середовища на основі трансдисциплінарності. Цей підхід запропоновано з метою підвищення оперативності інформаційного забезпечення геопросторового аналізу. Приведён один из подходов поиска необходимых данных из разных информационных ресурсов. Использование этих ресурсов осуществляется путём формирования информационной среды на основе трансдисциплинарности. Этот подход предложено с целью повышения оперативности информационного обеспечения непространственного анализа. One of the approaches to finding the necessary data from heterogeneous information resources is given. The use of these resources is carried out through the formation of an information environment based on transdisciplinarity. This approach is proposed in order to increase the efficiency of the information support of geospatial analysis.