Математичне моделювання сценаріїв водообміну в системі каналу Дніпро-Донбас - Ковальчук, П.І.; Рожко, В.І.; Балихіна, Г.А.; Демчук, О.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2018)
Запропоновано математичне моделювання сценаріїв проведення водообміну в системі каналу Дніпро-Донбас. The mathematical modeling of water-exchange scenarios in the Dnipro-Donbass channel system is proposed.