Наближення нескінченно-диференційовних функцій в інтегральній метриці - Ковальська, І.Б. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2018)
У статті отримано точні порядкові оцінки верхніх граней відхилень сум Зігмунда від нескінченно-диференційовних функцій в інтегральній метриці. In this paper we obtain exact order estimates for the upper bounds of deviations of Zigmund sums from infinitely-differentiable functions in the integral metric.