Дослідження Т-періодичних розв'язків рівнянь гіперболічного типу - Хома-Могильська, С.Г.; Чорний, В.З. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2018)
Вперше у даній роботі нами показано методику дослідження Т-періодичних розв’язків крайової Т-періодичної задачі для більш загального диференціального рівняння у частинних похідних For the first time in this work we have shown a method for studying T-periodic solutions to a boundary-value T-periodic problem for a more general differential equation in partial derivatives.