Нейромережеві технологї опрацювання природномовних текстів в адаптивних системах навчання - Доманецька, І.М.; Федусенко, О.В.; Хроленко, В.М. (Штучний інтелект, 2017)
У роботі проаналізовані існуючі на сьогоднішній день механізми обробки природномовних текстів, що базуються на нейромережевих технологіях з метою впровадження їх в адаптивних системах навчання. Досліджені питання диференційованої оцінки відповідей природною мовою. The work analyzes existing mechanisms for natural language processing technologies based on neural network technologies in order to implement them in adaptive learning systems. The questions of obtaining a differentiated assessment of answers in the natural language have been researched.