Конференція "Обчислювальні методи і системи перетворення зображень", присвячена пам'яті професора Б.О. Попова - Воробель, Р.А. (Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка НАН України, 2010)
У Львові, у Фізико-механічному інституті ім. Г.В. Карпенка НАН України за підтримки ЗНЦ НАН України та МОН України і Західноукраїнського осередку IEEE (IEEE MTT/ED/AP/CPMT/SSC West Ukrainian Chapter) та ТзОВ "Техніка для бізнесу" 7–8 жовтня 2010 р. було проведено науково-технічну конференцію "Обчислювальні методи і системи перетворення зображень", присвячену пам'яті професора Б.О.Попова до його 70-річчя від дня народження.