Система керування комплексом електрофільтрації та деструкції газових викидів з елементами штучного інтелекту - Богуславський, Л.З.; Овчиннікова, Л.Є.; Козирєв, С.С. (Штучний інтелект, 2017)
Розроблено інтелектуальну систему керування комплексом електрофільтрації та деструкції, яка забезпечує коригування параметрів високовольтних високочастотних електричних імпульсів відповідно до поточного складу екологічно небезпечних промислових газових викидів, що дає змогу забезпечити ефективну деструкцію усіх вагомих складових газових викидів у процесі обробки. The intellectual control system of the electrofiltration and destruction complex is developed, which ensures adjustment of the parameters of high-voltage high-frequency electric impulses in accordance with the current composition of environmentally hazardous industrial gas emissions, which enables to effectively destroy all significant components of gas emissions during processing.