Діяльність інтелектуального агента для оцінювання інформації у специфікаціях вимог до програмного забезпечення - Павлова, О.О.; Говорущенко, Т.О.; Іванов, О.В. (Штучний інтелект, 2018)
Відомі інтелектуальні агенти на основі онтологічного підходу не розв’язують задачу кількісного оцінювання інформації у специфікації вимог до ПЗ. Тому задачею даного дослідження є розроблення інтелектуального агента на основі онтологічного підходу для оцінювання інформації у специфікаціях вимог до ПЗ. Розроблено метод діяльності інтелектуального агента на основі онтологічного підходу для оцінювання інформації у специфікаціях вимог до ПЗ, на основі якого був розроблений інтелектуальний агент. The known ontology-based intelligent agents don't solve the task of quantitative evaluating the information in the software requirements specifications (SRS). So, the task of this study is the development of the ontology-based intelligent agent for evaluating the information in the SRS. The method of action of the ontology-based intelligent agent for evaluating the information in the SRS are developed. On the basis of the developed method, the intelligent agent is realized.