Публічне державно-приватне партнерство в умовах імплементації угод ЄС щодо безпеки водних ресурсів - Левковська, Л.В.; Тітаренко, Г.Б.; Тітаренко, О.В. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2018)
Визначено основні проблеми формування державно-приватного партнерства у водогосподарському комплексі України у процесі імплементації угод ЄС щодо екологічної безпеки. Наведено напрями оптимізації фінансового забезпечення державою проектів модернізації досліджуваної сфери. The article outlines the main problems of public-private partnership formation in the water sector of Ukraine when implementing EU agreements on environmental safety, including in the water sector of Ukraine. The ways of optimization of state financial support for modernization of the water management complex are presented.