Проблеми та особливості еколого- економічної діагностики техногенно небезпечних нафтогазових підприємств - Степанюк, Г.С.; Бойко, В.В. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2018)
Запропоновано методичний підхід та обґрунтовано основні принципи використання технології еколого-економічної діагностики техногенно небезпечних нафтогазових підприємств. Наведено систему показників для оцінювання їх еколого-економічного рівня, яка комплексно характеризує екологічні та економічні процеси нафтогазових підприємств. The methodical approach for procedure of environmental and economic diagnosis of industrial hazardous oil and gas companies is offered. The basic principles of ecological and economic diagnosis are substantiated. The system of indicators for assessing the ecological and economic level of industrial hazardous oil and gas companies is presented. It characterizes the ecological and economic processes of oil and gas companies in a complex way.