Моніторинг геологічних процесів та екологічного стану середовища - Божежа, Д.; Пилипенко, О. (Геоінформатика, 2017)
З 11 по 14 жовтня 2017 р. у м. Києві відбулася ХІ Міжнародна конференція “Моніторинг геологічних процесів та екологічного стану середовища”, за підтримки EAGE Конференція проходила на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченко, в Інституті післядипломної освіти. Ця подія стала можливою завдяки всебічній підтримці з боку Європейської асоціації геовчених та інженерів (EAGE), та її місцевого осередку EAGE Kiev Local Chapter.