Антраксоліт у нижньопермських породах-колекторах Шебелинського газоконденсатного родовища - Заріцький, П.В. (Українське мінералогічне товариство, 2007)
Вивчено включення твердих бітумів у нижньопермських породах Шебелинського газоконденсатного родовища та з’ясовано їх піробітумний (антраксоліт) генезис. Inclusions of hard bitumen in the lower-Permian rocks of Shebelinka gas-condensate deposits have been studied and their pyrobitumen (anthraxolite) genesis determined.