Стратегічне управління розвитком дослідницьких університетів - Курбатов, С.В. (Наука та наукознавство, 2018)
Рецензія на монографію: Ситницький М. В. "Стратегічне управління розвитком дослідницьких університетів". - Вид-во «Ліра-К», 2018. 302 с.