Із зали засідань Президії НАН України (25 вересня 2019 року) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 25 вересня 2019 року розглядалися такі питання: захист інформаційних
технологій та кібербезпека
(доповідач — член-кореспондент
НАН України М.М. Савчук); стан та перспективи
італійсько-української співпраці
в галузі астрофізики
та наукових космічних
досліджень (доповідачі —
академік НАН України Я.С. Яцків
і професор Массімо Капаччіолі); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання. Information technology protection and cyber security (speaker — Corresponding Member of NAS of Ukraine M.M. Savchuk). On awarding distinctions of NAS of Ukraine and Honorary Diplomas of NAS of Ukraine and the Central Committee of the Union of NAS of Ukraine (speaker — Academician of NAS of Ukraine V.L. Bogdanov). Staff and current issues.