Інститут геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М.П. Семененка НАН України та його мінералогічний музей (Вісник НАН України, 2019)
Цього року Інститут геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М.П. Семененка НАН України святкує свій піввіковий ювілей. Редакція журналу
«Вісник НАН України» відвідала установу, ознайомилася з експозицією мінералогічного музею і поспілкувалася з директором Інституту академіком НАН України Олександром Миколайовичем Пономаренком та очільником музею професором Володимиром Івановичем Павлишиним. This year the Semenenko Institute of Geochemistry, Mineralogy and Ore Formation of the National Academy of Sciences of Ukraine celebrates its half-century anniversary. The editorial board of the Bulletin of the NAS of Ukraine visited the institution, got acquainted with the exposition of the mineralogical museum and talked with the director of the Institute, Academician of NAS of Ukraine O.M. Ponomarenko and the head of the museum Professor V.I. Pavlyshyn.