Лідер науки України — 2019. Web of Science Award - Діденко, Ю.В. (Вісник НАН України, 2019)
8 листопада 2019 р. у Великому конференц-залі Національної академії наук
України відбулася урочиста церемонія вручення нагороди «Лідер науки
України — 2019. Web of Science Award», якою було відзначено найвпливовівших українських учених, науково-дослідні установи та заклади вищої освіти, внесок яких у розвиток науки здобув, за даними наукометричної бази
Web of Science, найбільше визнання світової наукової спільноти. On November 8, 2019, the Grand Conference Hall of National Academy of Sciences of Ukraine hosted the 2019 Web of Science Award ceremony, honoring the most influential Ukrainian scientists, research institutions and higher education institutions whose contributions, according to the Web of Science, received the greatest recognition from the world scientific community.