75-річчя члена-кореспондента НАН України С.Г. Одулова (Вісник НАН України, 2019)
3 листопада виповнюється 75 років відомому українському вченому в галузі квантової електроніки, нелінійної оптики та лазерної фізики, доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Сергію Георгійовичу Одулову.