Ювілей Юрія Андроновича Галабурди (Українське мінералогічне товариство, 2007)
8 листопада 2007 р. виповнилося 70 років від дня народження і 38 років наукової та громадської діяльності багатолітнього вченого секретаря Українського мінералогічного товариства (УМТ), мінералога, відомого дослідника флюїдних включень у мінералах, кандидата геолого-мінералогічних наук, дійсного члена Наукового товариства імені Т. Шевченка Юрія Андроновича Галабурди.