Упровадження екологічних інновацій у системі охорони атмосферного повітря (на прикладі кластера екологічної модернізації) - Бойко, В.В. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2019)
Обґрунтовано особливості та структуру кластера екологічної модернізації системи охорони атмосферного повітря. Розкрито сутність етапів його створення та розраховано економічну ефективність за допомогою запропонованої методики. The peculiarities and structure of the ecological modernization cluster of atmospheric air are substantiated. The essence of stages of creation of such a cluster and the calculation of its economic efficiency with the help of the proposed methodology are revealed.