Змістовні характеристики публічно-приватних форм забезпечення сталого просторового розвитку сфери лісокористування - Сакаль, О.В. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2019)
Досліджено такі форми публічно-приватного партнерства у сфері лісокористування, як концесія, спільна діяльність і договір обслуговування. Проаналізовано їх змістовні характеристики, законодавче забезпечення та застосування у практиці лісогосподарювання в Україні. Запропоновано напрями імплементації зазначених форм, зважаючи на переваги і недоліки концесії, спільної діяльності та договору обслуговування, а також специфіку національної сфери лісокористування. The article is devoted to the study of such forms of public-private partnership in the field of forest use as concession, joint activity and services contract. The substantive characteristics of these forms, legislative support of it application in the practice of forest use in Ukraine are analysed. The directions of it implementation in the domestic practice are proposed, taking into account the advantages and disadvantages of the concession, the joint activity, the service contract and the specifics of the sphere of forest use.