П.Т. Тронько (100 років від дня народження) - Луговський, О.Г. (Наука та наукознавство, 2015)
В липні цього року минуло 100 років від дня народження історика, вченого-краєзнавця, доктора історичних наук (1968), академіка НАН України (1978), заслуженого діяча науки і техніки УРСР (1990), Героя України (2000) Петра Тимофійовича Тронька.