Із зали засідань Президії НАН України (9 жовтня 2019 р.) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 9 жовтня 2019 року розглядалися такі питання: прогресивні технології спікання матеріалів у електромагнітних полях (доповідач — член-кореспондент НАН України А.В. Рагуля); початок Другої світової війни та Україна в сучасному науковому дискурсі (доповідач — доктор історичних наук О.Є. Лисенко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання. Progressive technologies of sintering of materials in electromagnetic fields (speaker — Corresponding Member of NAS of Ukraine A.V. Ragulya). The beginning of World War II and Ukraine in modern scientific discourse (speaker — Doctor of History O.Ye. Lysenko). On awarding distinctions of NAS of Ukraine and Honorary Diplomas of NAS of Ukraine and the Central Committee of the Union of NAS of Ukraine (speaker — Academician of NAS of Ukraine V.L. Bogdanov). Staff and current issues.