Інноваційність української економіки в контексті євроінтеграції - Головатюк, В.М. (Наука та наукознавство, 2015)
Особливості інноваційного розвитку української економіки у порівнянні з економіками країн ЄС упродовж 2009–2015 рр. досліджуються на основі матеріалів моніторингу індексу глобальної конкурентоспроможності (GCI). Особенности инновационного развития украинской экономики в сравнении с экономиками стран ЕС на протяжении 2009–2015 гг. исследуются на основе материалов мониторинга индекса глобальной конкурентоспособности (GCI). The peculiarities of innovation-driven development of the Ukrainian economy in comparison with the economies of EU countries over 2009–2015 are studied by data from the monitoring of Global Competitiveness Index (GCI).