Структура показників наукоємності на сучасному етапі економічного розвитку - Яковлев, А.І. (Наука та наукознавство, 2015)
Систематизовано склад показників наукоємності у сучасних умовах, що сприятиме вдосконаленню методології її оцінювання та підвищенню рівня достовірності отримуваних оцінок. Систематизирован состав показателей наукоемкости в современных условиях, что будет содействовать совершенствованию методологии ее оценивания и повышению уровня достоверности получаемых оценок. The structure of indicators measuring research intensity is systematized, which is supposed to improve its measurement methodology and enhance the credibility of produced data.