Ярослав Степанович Яцків (до 75-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2015)
25 жовтня 2015 р. виповнилося 75 років від дня народження провідного українського вченого в галузі астрономії і космічної геодинаміки та організатора науки, директора Головної астрономічної обсерваторії НАН України, академіка НАН України,заслуженого діяча науки і техніки України Ярослава Степановича Яцківа.