Роль Доброва в формировании профессионального корпуса науковедов в Украине - Малицький, Б.А.; Роль, Г.М. (Наука та наукознавство, 2018)
В статье приведены результаты исследования роли Г.М. Доброва, выдающегося киевского науковеда и историка техники, в становлении науковедческих исследований и формировании профессионального корпуса науковедов в Украине. У статті наведено результати дослідження ролі Геннадія Михайловича Доброва, видатного київського наукознавця та історика техніки, в становленні наукознавчих досліджень і формуванні професійного корпусу наукознавців в Україні. The study is devoted to the role of G.M. Dobrov, an outstanding Kyiv researcher of science policy and technology history, in the rise of science policy studies and establishing the professional corps of sciences policy researchers in Ukraine.