Трансформації та перспективи розвитку системи управління науково-технологічною сферою України - Мех, О.А. (Наука та наукознавство, 2018)
У статті подано результати аналізу поточного стану, трансформацій та перспектив розвитку сучасної системи управління науково-технологічною сферою України. В статье показаны результаты анализа современного состояния и перспективы существующей системы управления научно-технологической сферой Украины. The articles contains an in-depth analysis of theoretical and practical aspects of the science and technology management system (STMS), covering the associated notions, its goal and objectives, its structure and phases of reform, its problems and undelying factors, conceptual features of its new architecture.