Пріоритети фінансування досліджень і розробок в Україні з внутрішніх джерел науково-тех нічних організацій. Частина ІІ - Булкін, І.О. (Наука та наукознавство, 2018)
В другій частині статті дослідження самофінансування науково- технічних робіт в Україні поглиблено включенням спостережень 2006 і 2011 років. Во второй части статьи исследование самофинансирования научно-технических ра бот в Украине углублено включением наблюдений 2006 и 2011 года. The study of self-financing of science & technology activities in Ukraine is extended in Part II by including the retrospective data for 2006 and 2011, which results in the analysis covering the period of 2006—2015.