80-річчя професора В. І. Онопрієнка (Наука та наукознавство, 2018)
Валентину Івановичу Онопрієнку, відомому українському ученому та педагогу, професору, доктору філософських наук, знаному фахівцю у галузі філософії, соціології, методології та історії науки, 2 квітня 2019 р. виповнилося 80 років.