Сучасні підходи і методи проведення прогнозних досліджень: світовий досвід і можливість його використання в Україні - Паладченко, О.Ф.; Молчанова, І.В. (Наука, технології, інновації, 2018)
Стаття присвячена дослідженню світового досвіду сучасних підходів і методів проведення прогнозних досліджень з метою можливого їх використання в Україні для визначення та коригування пріоритетних напрямів інноваційної діяльності. Статья посвящена исследованию мирового опыта современных подходов и методов проведения прогнозных исследований с целью возможного их использования в Украине для определения и корректировки приоритетных направлений инновационной деятельности. The article is devoted to study of the world experience of modern approaches and methods of conducting foresight researches with a goal of their possible use in Ukraine to identify and adjust the priority directions of innovation activity.