Андрощук Геннадій Олександрович (До 70-річчя від дня народження) (Наука, технології, інновації, 2018)
Андрощук Геннадій Олександрович - відомий науковець у сфері економіки інтелектуальної власності, один із організаторів державної системи охорони інтелектуальної власності та інноваційної діяльності в Україні, головний науковий співробітник, завідувач лабораторії правового забезпечення розвитку науки і технологій НДІ інтелектуальної власності Національної академії правових наук України