Інноваційна діяльність у регіонах: пріоритетні напрями та особливості їх реалізації - Кваша, Т.К.; Паладченко, О.Ф.; Молчанова, І.В. (Наука, технології, інновації, 2019)
Проаналізовано результати дослідження інноваційної діяльності у регіонах України за пріоритетними напрямами та особливості їх реалізації. Проанализированы результаты исследования инновационной деятельности в регионах Украины по приоритетным направлениям и особенности их реализации. There are the results of the research on innovation activity in the regions of Ukraine according to the priority directions and peculiarities of their implementation are analyzed.