Моніторинг наукового забезпечення пріоритетного напряму розвитку науки і техніки "Інформаційні та комунікаційні технології" - Куранда, Т.К.; Кочеткова, О.П.; Осадча, А.Б. (Наука, технології, інновації, 2019)
У статті представлено результати авторського дослідження напряму “Інформаційні та комунікаційні технології”, що є одним із шести пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки на період до 2020 р. В статье представлены результаты авторского исследования направления “Информационные и коммуникационные технологии”, которое является одним из шести приоритетных направлений развития науки и техники на период до 2020 г. The article presents the results of the author’s study of the area “Information and Communication Technologies”, which is one of the six priority areas for the development of science and technology for the period up to 2020.